25. Juna 2024.

Bajaga neće održati koncert na Hipodromu, ona je razlog

Bajagin koncert, prema najnovijim informacijama, neće se održati na Hipodromu. 

Naime, dugo najavljivani koncert benda “Bajaga i Instruktori”, koji je prvobitno bio zakazan za 31. avgust, biće održan na drugoj lokaciji. Članovi benda izdali su zvanično saopštenje i objasnili da će se svirka održati u zakazanom terminu, ali na novoj lokaciji.

Fantastičnih 40 godina uspešne karijere Bajaga i Instruktori proslaviće svirkom na beogradskom Ušću, a članovi benda su objavom na svom Instagram profilu objasnili razloge zbog kojih je došlo do velike i iznenadne promene.

– Dragi naši, želimo da vas obavestimo da će se najavljeni, do sada najveći koncert Bajage i Instruktora u Beogradu – “Samo nam je ljubav potrebna”, povodom 40 godina postojanja benda, zakazan za subotu, 31. avgusta, održati u navedenom terminu, ali na novoj lokaciji – Ušće!

Svesni smo da je ova promena neočekivana, odluka nije bila laka, ali smo je doneli iz nekoliko razloga, koje želimo da predočimo javnosti – navodi se u saopštenju.

– Naša najveća želja je da ovaj koncert bude nezaboravno iskustvo i prilika za uživanje za našu vernu publiku, ali i najlepša muzička razglednica poslata iz Beograda.

Gloria.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare