9. Juna 2023.

45 godina joj ne ispušta ruku, tako je bilo i sinoć

Supruga Željka Samardžića sinoć se sa njim pojavila na jednom događaju, evo kako danas izgleda

Željko Samardžić u dugom je i skladnom braku sa suprugom Majom

Njihova ljubav traje već  45 godina i uspela je da istrpi velike izazove i probleme, a Maja je kroz sve to ostala uz svog supruga.

 

Supruga Željka Samardžića koja mu je rodila tri ćerke stub je njihove porodice, a pevač je jednom prilikom ispričao kako je osvojio.

– Izdvajala se iz mase svojom povučenošću i smirenošću. Upoznali smo se kada sam pevao na jednoj igranci na kojoj se našla, a potom smo se sreli i na njenoj maturskoj večeri.

Bio sam direktan i odmah sam je priupitao da mi bude žena. Svi su mi govorili da nemam šanse, ali eto, uspeo sam, praktično sam osvojio neosvojivu tvrđavu – rekao je svojevremeno Željko.

 

Samardžić je istakao da su on i njegova izabranica jedno drugom najveća životna podrška i pre svega najbolji prijatelji.

– Ne postoji bolji psiholog za mene od moje žene Maje. Ja sa njom sednem, mi smo neverovatni drugari, delimo i najmanje probleme. Zaista imam skladan brak i divnu porodicu – istakao je pevač.

Željko i Maja uživaju u zajedničkim trenucima, a sinoć su se posle duže vremena pojavili zajedno i na jednom prestoničkom događaju ruku podruku.

 

Okupljenim fotoreporterima pevač je ispozirao nasmejan ne odvajajući se od Maje, a svi su komentarisali da supruga Željka Samardžića izgleda bolje nego ikad.

Gloria.rs

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare