Јednomjesečni pritvor osumnjičenim za krađu skupocjenog mercedesa - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Јednomjesečni pritvor osumnjičenim za krađu skupocjenog mercedesa

Okružni sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor Milanu Ćosi iz Banjaluke i Aleksandru Mariću iz Pelagićeva zbog sumnje da su u Zagrebu ukrali skupocjeni mercedes, koji je Policija Republike Srpske pronašla kod Laktaša.

Sudija Okružnog suda u Banjaluci odredio je u subotu, 11. marta, jednomjesečni pritvor za M.Ć. i A.M. zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa, saopšteno je danas iz tog suda.

U saopštenju se navodi da se pritvor računa od dana hapšenja 8. marta i najduže može trajati do 8. aprila.

Pritvor je osumnjičenima određen iz razloga predviđenih odredbama Zakona o krivičnom postupku Republike Srpske.

Policija Republike Srpske je u Boškovićima, kod Laktaša, pronašla mercedes kabriolet, procijenjene vrijednosti veće od 200.000 evra, koji je ukraden na području Zagreba, te uhapsila lica M.Ć. i A.M.

Zbog sumnje da su u Zagrebu ukrali skupocjeni mercedes, Okružno javno tužilaštvo Banjaluka predložilo je u petak, 10. marta, pritvor Milanu Ćosi /54/ iz Banjaluke i Aleksandru Mariću /46/ iz Pelagićeva.

Oni su osumnjičeni da su između 11. i 19. februara u Zagrebu ukrali vozilo mercedes kabriolet bijele boje sa kojim su, uz nepripadajuće registarske oznake, prešli granicu BiH, u namjeri izbjegavanja policijskih kontrola i sistema video-nadzora, kao i granične kontrole.

Danas objavljeno

Planirana isključenja električne energije za 30.mart 2023. godine

Vanja A

List Gardijan i njegove veze sa ropstvom: Šta su istraživači otkrili i šta je sledeće?

M.

Ovo smo mi: “Malo langsam, gospodine Vukanoviću. Ja sam snaša gačanska…”

Zeljka

Ostavite komentar