10. Jula 2024.

Vrhunac romantike: Jovana i Željko Joksimović obučeni plesali u bazenu

Jovana i Željko Joksimović važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a kruna ljubavi je njihovo troje dece.

Voditeljka i pevač svoju ljubav čuvaju, a romantičnim gestovima jedno drugo često umeju da iznenade. Jedan takav momenat desio se 2016. godine na Željkovom nastupu u Crnoj Gori, kada su kamere sve zabeležile.

Naime, pevač je tokom izvedbe jedne pesme suprugu uhvatio za ruku i poveo je sa sobom u bazen ne mareći što su oboje potpuno obučeni.

Željko je jednom rukom držao mikrofon, a drugom Jovanu koja se sve vreme smejala dok joj je muž pevao na uvo.

Voditeljka se danas prisetila ovog romantičnog trenutka koji je podelila sa svojim pratiocima, nakon čega je usledilo opšte oduševljenje.

– Mislim da je svaka žena večeras poželela da je na Jovaninom mestu – stajalo je u opisu videa.

Podsetimo, Jovana i Željko Joksimović ljubavnu priču započeli su 2008. godine nakon zajedničkog vođenja Beovizije.

Kako je pevač svojevremeno otkrio, njegova muzika presudila je da njih dvoje budu zajedno. Jovana je jednom prilikom na početku zabavljanja provozala Željka svojim autom, a on je kasnije podelio anegdotu.

– Kad smo se upoznali‚ ona me je jednom prilikom vozila kolima, i sećam se da je imala neki super, besan auto.

Vozi me, a ja čisto da otvorim ladicu i da vidim šta ima napred, kad ono neki divljaci, CD-ovi na kojim ništa ne piše, i vidim, moj CD! Kažem: “Čekaj, čekaj, pa ti slušaš mene”! I to je presudilo. Nešto sam se malo dvoumio jedno vreme, ali kad sam video CD to je bilo to – rekao je Željko.

Gloria.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare