Unuka ispunila baki najveći san: Prvi put posle 70 godina omogućila joj je da obuče vjenčanicu - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Unuka ispunila baki najveći san: Prvi put posle 70 godina omogućila joj je da obuče vjenčanicu

Presrećna baka probala je dve vjenčanice, a kako bi ugođaj bio što bolji, pre probe unuka ju je odvela na šminkanje i frizuru

Marta Ofelija Mun Taker (94) iz Birmingema u Alabami udala se 1952. godine. Tad Afroamerikanke nisu smele da ulaze u salone venčanica pa je za svoju proslavu obukla tamnoplavu haljinu, piše Fox News.

Baki se ostvarila želja: Prvi put je obukla pravu vjenčanicu - CdM

Nedavno, gotovo 70 godina nakon venčanja, probala je pravu venčanicu iz salona, kada joj se ostvarila velika želja. S unukom Angelom gledala je film i tokom scene venčanja baka Marta je unuci otkrila da celi život sanja o tome da obuče venčanicu.

Njena unuka odlučila je da pomogne baki da ostvari svoj san. Nekoliko dana kasnije unuka je baku odvela u obližnji butik za mlade. Presrećna baka probala je dve venčanice, a kako bi ugođaj bio što bolji, pre probe unuka ju je odvela na šminkanje i frizuru. Kad su stigle u butik, zaposlenima je unuka objasnila situaciju.

  • Bili su presrećni i oduševljeni mojom idejom. Bili su ushićeni što će upravo oni omogućiti baki da ostvari svoj san. Pomagali su joj oko odabira, nameštali joj haljinu i primili je kao pravu mladu – kaže unuka.

Telegraf.rs

Danas objavljeno

“Ovo je prvi pokušaj čovjeka da pomjeri nebesko tijelo”

Zeljka

Sendvič sa slaninom dnevno – recept za starost stogodišnjakinje

Zeljka

Potvrdili romansu? Leonardo Dikaprio i Điđi Hadid bili u istom hotelu

Zeljka

Ostavite komentar