17. Juna 2024.

Skandal na nastupu Marije Šerifović: Pjevačica prekinula koncert

Naime, Marija im je žestoko odbrusila zato što su sve vrijeme dobacivali dok je željela da održi mini govor.

“Vas četvorica ste toliko nevaspitani, da je to pakao. Neviđeno ste nevaspitani, ja to moram da vam kažeme. Stvarno ste nevaspitani. Ako razumijete, ako ne razumijete, prevedite im. Uh što sam se iznervirala, j***la bih im mater sad. Ali hajde, nema veze, mladi su. Ne dao mi Bog da mi sin bude takav, ubila bih se odmah. Sad vam praštam drugi put neću”, rekla je Marija.

Podsjetimo, Marija Šerifović nedavno je održala prvi solistički koncert u rodnom Kragujevcu, a tada je otkrila kakve uspomene je vezuju za djetinjstvo.

“Ne mogu da ti kažem baš pravu istinu kakve emocije budi, ali imam neke fragmente i to je uglavnom neko rano djetinjstvo vezano za taj neki mali stančić od 40-ak kvadrata sa jednom od najvažnijih žena u mom životu, a to je moja baka Draginja koja me je očuvala. Te uspomene su najljepše, sve što je dolazilo sa osnovnim i srednjim školama je manje važno jer kako krene škola krenu i problemi. Svoje djetinjstvo bih opisala kao zanimljivo, vedro, veselo. Postojala je faza prijevremenog odrastanja. Sve u svemu bih rekla da je bilo koliko lijepih toliko ružnih stvari iskreno rečeno. Smatram da nisam bila uskraćena ni za šta”, rekla je pjevačica.

Glassrpske.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare