Prvi Samsung Galaxy Watch Active4 renderi pokazuju novi, ravniji dizajn - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Prvi Samsung Galaxy Watch Active4 renderi pokazuju novi, ravniji dizajn

Samsung će uskoro predstaviti nove pametne satove, koji će koristiti Wear OS platformu uz One UI interfejs. OnLeaks i GizNext nam sada omogućavaju uvid u dizajn predstojećeg Galaxy Watch Active4 modela.

Galaxy Watch Active4 će implementirati nešto drugačiji dizajn u odnosu na zaobljene stranice aktuelnog Active2 modela. Novi oblik pomaže u naglašavanju tankih okvira oko ekrana.

Watch Active4 nema fizički rotirajući okvir. Staklo preko ekrana je ravno, a ušice takođe izgledaju drugačije što sugeriše da Samsung planira da se prebaci na sopstvene kaiševe.

watch2_27.jpg

Prema dostupnim informacijama, Galaxy Watch Active4 će biti dostupan u veličinama od 40 mm i 44 mm i očekuje se u četiri boje: crnoj, zlatnoj, srebrnoj i zelenoj. Potrebno je istaći da su renderi kreirani samo za svrhe ilustrovanja pametnog sata i ne moraju biti 100% tačni.

Informacije od ranije su potvrdile tanje okvire sata, podršku za “TizenWear OS” (što je i Samsung kasnije potvrdio) kao i 5nm čipset. Pomenuto je postojanje jednog aluminijumskog modela i jednog od nerđajućeg čelika, a postojaće i Wi-Fi only i LTE verzije sata.

Izvor: GizNext

Danas objavljeno

Realme GT Neo2 predstavljen sa Snapdragon 870 čipom i poboljšanim hlađenjem

Vanja A

Amazon blokirao 3.000 prodavaca, optužili ih za anti-kinesku kampanju

Vanja A

HP Envy 34 All-in-One ima 5K širokougaoni displej i RTX 3080 GPU

Vanja A

Ostavite komentar