17. Juna 2024.

Poznata cijena u Španiji za novi Suzuki Vitara Strong Hybrid – „puca“ na Yaris Cross

Suzukijev bestseler je podvrgnut „zatezanju bora“. Vitara je dobila izmene u pogledu spoljašnjeg dizajna i, pre svega, tehnološke opreme. To je najprodavaniji model japanskog proizvođača u Evropi i, stoga, svaka promena ili modifikacija kojoj se njegov asortiman podvrgne zaslužuje pažnju. Prenosimo cene za špansko tržište.

Pre samo nekoliko dana Suzuki je tamo zvanično otvorio knjigu narudžbi za novu Vitaru. Prvo su objavljene cene za 48-voltnu blago-hibridnu verziju (MHEV), a posle kratkog čekanja, objavljene su cene potpuno hibridne verzije pod nazivom Strong Hybrid (HEV). Suzuki je strukturirao gamu nove Vitare Strong Hybrid u nivoe opreme S2 i S3.

MEHANIKA/OPREMA/CENA (U EVRIMA)S2S3
1.5L AGS STRONG HYBRID28.38830.635
1.5L AGS Strong Hybrid 4×431.25933.594

Ispod haube nema vesti. Novu Vitaru sa tehnologijom Strong Hybrid pokreće samopunjivi hibridni sistem (HEV) sastavljen od 1,5-litarskog četvorocilindričnog benzinskog i električnog motora. Ukupna snaga dostiže 116 KS. Pokreće se preko automatskog menjača AGS-a i dostupan je sa pogonom na prednje točkove i pogonom AllGrip 4×4.

Maksimalna brzina jeste 175 km/h. U najboljem slučaju, ima prosečnu potrošnju goriva od 5 litara na 100 kilometara i emisiju CO2 od 113 g/km prema WLTP-u. Zahvaljujući litijum-jonskoj bateriji, može da cirkuliše u električnom režimu u određenim situacijama i u određenom vremenskom periodu.

AutoRepublika

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare