21. Juna 2024.

Oživljena Lada Largus: početak prodaje i cijene

Asortiman je i dalje veoma ograničen: u prodaji su samo Largus u jednostavnoj klasičnoj konfiguraciji, a na raspolaganju su samo dve boje karoserije – bela i srebrna (za drugu treba doplatiti dodatnih 160 evra).

Osnovni Largus sa pet sedišta košta oko 17.800 evra. Opremljen je osmoventilskim motorom 1.6 (90 KS), vazdušnim jastukom za vozača, ABS-om, sistemom ERA-GLONASS (ruski sistem za poziv u slučaju nezgode), klima uređajem, servo upravljačem, električnim podizačima na svim vratima, centralnim zaključavanjem i pripremom za radio. Za 482 evra može se naručiti dodatni paket Plus, koji uključuje zaseban naslon zadnjeg sedišta i 15-inčne aluminijumske felne (umesto čeličnih).

Karavan sa motorom 1.6 sa šesnaest ventila (106 KS) podrazumevano ima sve ovo i košta oko 18.600 evra. Largus u formi dostavnjaka se nudi samo sa osnovnim motorom od 90 konjskih snaga i u početnoj klasičnoj konfiguraciji košta oko 17.900 evra, iako su ranije kombiji bili jeftiniji od putničkih karavana.

Largus se već može kupiti kod svih 319 zvaničnih zastupnika marke Lada u Rusiji. Za jesen je predviđeno proširenje asortimana modifikacija: trebalo bi da se vrate karavani sa sedam sedišta, kao i verzija Cross.

Očekivali smo niže cene, iskreno rečeno…

AutoRepublika

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare