10. Jula 2024.

Ona ne glumi divu: Bašta Seke Aleksić po mjeri svake domaćice na selu 

Bašta Seke Aleksić ima sve što joj je potrebno da pripremi zdrav domaći obrok

Seka Aleksićslovi za porodičnu ženu i pravu domaćicu koja uživa u uređenju doma i pripremanju hrane za svoje najmilije. Kada nije zauzeta snimanjima i nastupima, pevačica najviše vremena provodi u prelepom domu u Staroj Pazovi koji je uredila baš po svojoj meri.

Prostrano dvorište sa bazenom ima mesta na pretek za igru njenih naslednika Jakova Jovana, a bašta Seke Aleksić njoj je posebno važna.

Ona je za „Blic dan“ pokazala kako izgleda dvorište i bašta u kojoj gaji domaće povrće, što joj je kako je sama istakla, od velike važnosti.

– Ja još uvek koristim svoj luk koji sam prošle godine izvadila i sredila. Imamo luk, imamo krompir, imamo šargarepu, imamo paradajz, imamo papriku, imamo krastavac.. Zelenu salatu, kruške, jedna kruška, jedna jabuka.

Bašta Seke Aleksić ima sve što joj je potrebno za domaće, zdrave obroke, tako da nema potrebe da ide na pijacu.

– U principu trudim se da sve što koristim imam ovde – istakla je pevačica.

Podsetimo, Sekina i Veljkova kuća nalazi se u mirnom delu Stare Pazove a po pisanju medija, prostire na oko 450 kvadrata i neki ga nazivaju i dvorcem.

Piljikići su veoma luksuzno opremili svoju vilu iz snova, te se u dvorištu nalaze bazen, tuš, džakuzi, bašta sa egzotičnim voćem, kao i kokošinjac koji je pevačica jednom prilikom dobila od Veljka za rođendan.

Gloria.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare