AKSINA ČAROBNA JELKA SA VELIKIM SRCEM 🎄 - BIGportal.ba
PR Oglasi

AKSINA ČAROBNA JELKA SA VELIKIM SRCEM 🎄

Poslednji mjesec u godini donosi mnoštvo praznika, trenutaka kada se tradicionalno okupljaju porodice, a domovi su ispunjeni harmonijom, ljubavlju i radošću.

  Međutim, oko nas postoje najmlađi koji nikada nisu osjetili taj praznični duh u toplom domu. Mnogi od njih nikada nisu okitili jelku ili otpakovali poklone koji se nalaze ispod nje ,

Aksa, kao društveno odgovorna kompanija, kojoj je briga o najmlađim prioritet već skoro tri decenije, željela da učini nešto čime bi praznici ove godine bili posebni djeci koja nisu imala prilike da ga dožive kao i većina njihovih vršnjaka.

Tako su u domovima za djecu bez roditeljskog staranja u Sarajevu, Domu Rada Vranješević u Banjaluci i Dječijijem domu Mostar organizovali nagradno takmičenje koje je probudilo duh praznika kod ove divne dječice.

Djeca uzrasta od 5 do 11 godina, koja su smještena u ovim domovima su  imala zadatak da nacrtaju novogodišnju jelku, baš onakvu kakvu bi željeli da imaju, a žiri je od pristiglih crteža izabrao pobedničke i okitili su baš takvu jelku u svakom od tri doma i “zatrpali” mališane novogodišnjim darovima.

Aksa vam svima želi sretne praznike i poziva sve kompanije koje su u mogućnosti da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Danas objavljeno

Počeo je januarski Addiko Red Week:Poklon iznos prve rate uz ugovaranje gotovinskog kredita do 50.000 KM

Vanja A

U Novoj godini Nestro Vam poklanja novog Golfa!

Vanja A

Nektar pivo kampanjom “Klizi kao ljetna guma” darovalo vozače

Zeljka

Ostavite komentar