Ex Yu

Emotivne riječi Verice Rakočević o suprugu Veljku: Znala je da prepozna svaku notu koja je bila dio njegove vekovno stare duše

Verica Rakočević i Veljko Kuzmačević dokazuju da velika razlika u godinama nije prepreka za kvalitetan partnerski odnos.

Već punih šest godina uživaju u ljubavi, koja je česta tema čaršijskih priča. Oni se na to ne obaziru i jedno drugo u svemu podržavaju. Modna kreatorka je sada na poseban način podržala supruga i opisala njihovu veliku ljubav.

View this post on Instagram

Tog 19.septembra pre sest godina Srbija i susedi nam behu uzasnuti dogadjajem , gde se jedna zena usudila , ne da izadje na pice, nego uda, za muskarca mladjeg 35 godina.Prizemni razlozi, ona ume a on moze, i jos toliko projekcija onih koji ne umeju vise, kojima je za skok gore, potreban veliki umni napor i jos mnogo toga, nisu dotakli ni NJU ni NJEGA.Znala je da prepozna svaku notu koja je bila deo njegove vekovno stare duse, divila se njegovoj hrabrosti i svakom stavu koji je iznosio u nocnim razgovorima koji bi pocinjali uvece a zavrsavali se sutradan.Cesto se zalostila sto tako posebnog umetnika, gledaju kao njenu pratnju, a dok je ona tugovala on je stvarao i svojom muzikom govorio, kako ce jednoga dana sve doci na svoje.I dolazi polako.Posle koncerta u Narodnom pozoristu gde je publika plakala od emocije koju je slao 27.novembra na prestiznoj bini Kolarceve zaduzbine bice izvedeno delo “LAZARUS” u koje je moj divni Meda utkao svu caroliju svoga talenta.Pozivam vas, da uzivate sat vremena, u onome u cemu ja uzivam vise od sest godina.

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) on

– Tog 19. septembra pre šest godina Srbija i susedi nam behu užasnuti događajem, gde se jedna žena usudila, ne da izađe na piće nego uda za muškarca mlađeg 35 godina. Prizemni razlozi, ona ume a on može i još toliko projekcija onih koji ne umeju više, kojima je za skok gore potreban veliki umni napor i još mnogo toga, nisu dotakli ni NJU ni NJEGA. Znala je da prepozna svaku notu koja je bila deo njegove vekovno stare duše, divila se njegovoj hrabrosti i svakom stavu koji je iznosio u noćnim razgovorima koji bi počinjali uveče a završavali se sutradan. Često se žalostila što tako posebnog umetnika, gledaju kao njenu pratnju, a dok je ona tugovala on je stvarao i svojom muzikom govorio, kako će jednoga dana sve doći na svoje. I dolazi polako, napisala je i dodala:

– Posle koncerta u Narodnom pozorištu gde je publika plakala od emocije koju je slao 27. novembra na prestižnoj bini Kolarčeve zadužbine biće izvedeno delo “LAZARUS” u koje je moj divni Meda utkao svu čaroliju svoga talenta. Pozivam vas, da uživate sat vremena, u onome u čemu ja uživam više od šest godina – poručila je Verica.

Foto: Mirko Tabašević/Instagram

Slične objave

Jelena Karleuša se po prvi put oglasila na Instagramu nakon majčine smrti

Igor Mudrinić

Stiže nova pjesma: Saša Matić spremio iznenađenje za fanove!

Igor Mudrinić

Nova pjesma grupe S.A.R.S: Singl “Vjeruj mi” najava za album

V.R.

Ostavite komentar