Ex Yu

Nakon 12 godina Severinin stilist prekinuo svaku saradnju s njom

SEVERINA i njen dugogodišnji stilist Petar Trbović prekinuli su saradnju. Petar je to potvrdio za Index.

“Sa Severinom sam na obostrano zadovoljstvo radio kao njen stilist čak 12 godina, što je bila za estradni svijet neobično dugoročna i uspješna suradnja. U posljednje vrijeme, međutim, donošenje poslovnih odluka preuzeli su ljudi s kojima nisam uspio pronaći zajednički jezik te je do prekida saradnje došlo za vrijeme planiranja turneje ‘The Magic Tour’ za koju sam trebao raditi kostimografiju, ali sam se, što privatno, što poslovno, iz spomenutih razloga odlučio povući i prekinuti svaku daljnju saradnju”, rekao nam je Trbović. 

“Kako me često nazivaju najboljim stilistom, ne samo u Hrvatskoj već i u cijeloj regiji, za mene to podrazumijeva, osim kreativnosti, i visoku razinu profesionalnosti i privatnosti na kojoj sam uvijek insistirao pa je zato ovo sve što ću na ovu temu reći za medije. Veselim se novim saradnjama i projektima, a Severini želim i dalje puno poslovnog uspjeha i još više privatne sreće”, naglasio je.

Severina i Trbović osim saradnika bili su i dobri prijatelji – on je bio gost na njenim rođendanima, a kao jedan od njenih najbližih saradnika bio je i gost tokom njenog gostovanja u showu Dalibora Petka.

Slične objave

Bol koja ne prolazi: Šest mjeseci bez Šabana Šaulića

V.R.

Stefan Živojinović u vezi sa Milicom Pavlović?

M.

Aca Lukas našao novu djevojku

J K

Ostavite komentar