Fudbal Sport

“Zvezda svake godine mora da bude ta koja osvaja titulu”

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da je cilj da ekipa i u drugom delu sezone igra u Evropi i izrazio nadu da će se to i dogoditi.

Zvezda posle tri kola ima tri boda u Grupi B Lige šampiona, šest manje od Bajerna, jedan od Totenhema, a dva više od Olimpijakosa.

“Prošle godine je cilj bila grupna faza Lige šampiona, a ove sezone želimo dalje, da prezimimo u Evropi. Nadam se da ćemo to i ostvariti”, rekao je Mrkela za Zvezda TV.

Sledi utakmica sa Totenhemom.

“Igramo sa jednom od najboljih ekipa na svetu. Zadatak onih koji rade u Zvezdi je da budu bolji od drugih. Bilo ko da dođe na Marakanu ne može sa sigurnošću da tvrdi da će pobediti, zvao se on i Totenhem. Ovde se mnoge ekipe nisu dobro provele. Nadam se najboljem ishodu”, naveo je Mrkela.

Dodao je da očekuje potpuno drugačiju utakmicu od one od pre dve nedelje, kada je Totenhem sa 5:0 u Londonu pobedio Crvenu zvezdu.

“Zaista je bilo dobrih perioda igre, naročito kod 2:0, kada smo mogli odvedemo utakmicu na drugu stranu. Bilo je i loših stvari, što je rezultiralo nepovoljnim rezultatom. Na nama je to da smanjimo jer se na ovom nivou svaka greška kažnjava golom”, kazao je Mrkela.

Crvena zvezda već treću sezonu igra grupnu fazu evropskog takmičenja.

“Na dobrom smo putu. Stvari idu u dobrom pravcu po Crvenu zvezdu u poslednje tri godine. Kao klub smo se izdigli na svakom mogućem nivou”, istakao je Mrkela.

Po njegovim rečima, Zvezda ima jedan cilj, a to je da bude bolja od drugih.

“Ko to ne shvata, ne može ni da radi u Zvezdi. Postavili smo ciljeve od samog početka, oni su visoki. Zvezda svake godine mora da bude ta koja osvaja titulu, a navijači očekuju i igru u Evropi”, rekao je Mrkela.

Utakmica Crvena zvezda – Totenhem igraće se u sredu od 21.00 na stadionu “Rajko Mitić”.

Slične objave

Uzbudljivo na Katalunji: Kvartararu pol pozicija

V.R.

“Bili smo optimisti da će utakmica da se desi, mislim da ćemo igrati u Staroj Pazovi”

Z.K

Matić konačno zaigrao kod Solskjera

Z.K

Ostavite komentar