Ex Yu

Bolja nego ikad: Maja Berović objavila dvije nove pjesme i mnogima zadala domaći zadatak

Jedan od spotova snimljen je u Dominikanskoj Republici, a svi su složni da pjevačica izgleda neodoljivo i bolje nego ikada

Maja Berović je neumorna kada je u pitanju posao. Tek što je prošlo godinu dana od spektakla koji je napravila u beogradskoj Areni, popularna pevačica je svoje fanove obradovala novim pesmama.

Prvo je iznenadila publiku sa dve pesme na popularnoj platformi “Dizer”, a onda je usledilo novo iznenađenje, kada su se na njenom zvaničnom Jutjub kanalu pojavile ekranizovane pesme “Zmaj” i “Uloga”.

– Iskreno, jedva sam čekala da izađu pesme i nestrpljiva sam da čujem prve reakcije publike. Mnogi su me pitali kada će nove pesme, pa sam odlučila da publiku obradujem sa dve, za koje su snimljeni i spotovi. Ovo je poklon mojim bebama, zato što su najbolji i zato što su uvek uz mene.” rekla je Maja za Novosti Online.

Jedan od spotova snimljen je u Dominikanskoj Republici, a svi su složni da pevačica izgleda neodoljivo i bolje nego ikada.

Ako je suditi po prvim reakcijama publike i pregledima na Jutjub-u, Maja ima dva nova hita, a kako pesme zvuče, poslušajte na video-snimcima ispod teksta.

Slične objave

Mihajlović objavio video nakon hemoterapije: “Nadam se da me razumijete”

J K

Stigao spot, a u njemu pedeset nijansi Dare Bubamare!

V.R.

Darko Lazić posjećuje psihijatra zbog problema u braku

J K

Ostavite komentar