Magazin Showbiz

Glumac objavio da se razvodi nakon 9 godina braka: “Udaljili smo se”

Glumac Ian Ziering, najpoznatiji po ulozi Stiva u seriji “Beverly Hills”, na Instagramu je objavio da se on i supruga Erin razvode nakon devet godina braka.

“Teškog srca vas obaveštavam da se Erin i ja razvodimo. S pretrpanim rasporedima bili smo prezaposleni i kroz godine smo se udaljili. Ona je jedna od najneverovatnijih žena koje sam ikad upoznao i najbolja mama našoj deci”, započeo je objavu glumac.

View this post on Instagram

It is with a heavy heart that I tell you Erin and I are splitting up. With our hectic work schedules we could not be busier, and over the last few years have grown apart. She is one of the most incredible women I have ever met and the best mom to our kids. It has come to my attention that things are being written and said to sensationalize a situation that is simply not sensational. Any quote attributed to me is completely false and solely meant by haters to undermine our intention to continue to get along, protect and raise our daughters, and be examples of successful co-parents. We ask that you respect our privacy at this difficult time as we focus on what is important to us, our girls. Peace and love, Ian

A post shared by Ian Ziering (@ianziering) on

“Ukazali su mi na to da se pišu i pokušavaju da se senzacionališu stvari koje nisu senzacionalne. Svaka izjava koja mi se pripisuje je u potpunosti lažna i samo je pokušaj hejtera da unište našu nameru da nastavimo da se dobro slažemo, štitimo i odgajamo naše ćerke i budemo dobar primer zajedničkog roditeljstva. Molim vas da poštujete našu privatnost u ovim teškim trenucima u kojima samo želimo da se fokusiramo na ono što je nama najvažnije, naše ćerke”, poručio je glumac.

View this post on Instagram

Happy Fathers Day! #dadgoals #father #tribe

A post shared by Ian Ziering (@ianziering) on

Ian i Erin venčali su se 2010. godine i imaju dve ćerke, osmogodišnju Miju i šestogodišnju Peni, piše idex.hr.

Slične objave

Zbog popularnosti brada i brkova pala prodaja žileta

J K

Navika od koje ne odustaje: Naomi Kembel ima bizaran ritual prije svakog putovanja

V.R.

Emitovan film o Megan Markl: Otkriveno zašto se vojvotkinja razvela!

Igor Mudrinić

Ostavite komentar