Republika Srpska / BiH Vijesti

“Imam snimke presretnutnih razgovora iz policijskih stanica”

Otac ubijenog 21-godišnjeg Banjalučanina Davida, Davor Dragičević, tvrdi da ima sve “potrebne dokaze o upletenosti policijskih službenika u ubistvu svog sina te da čekaju sudski postupak na kojem će ih pokazati”.

Obraćajući se članovima grupe Pravda za Davida, Davor Dragičević je rekao da su razgovori policijskih službenika iz službenog vozila “dačia daster” presretnuti kao i iz policijskih stanica u Banjaluci Lauš i Centar.

– Dobio sam pouzdane informacije kada sam bio u Sarajevu – rekao je Dragičević.

Vozilo “dačia daster” spominjalo se više puta tokom proteklih godinu i po u medijima. Izvjesni “Boki” u komentarima na tekstovima tvrdio je kako “ima snimak na kojem se vidi kako tuku Davida, a potom ga uvlače u to vozilo”. Boki se oglasio još 26. novembra prošle godine te naveo kako će uskoro sve objaviti u javnosti.

– Gledao sam lično snimak sa banke gdje je snimljeno kako je pretučen David Dragičević na parkingu Metalske škole. Na snimku se jasno vidi kako dolazi vozilo “dačia daster” i kako pretučenog Davida vuku po asfaltu i ubacuju u vozilo u koje je ušao i Dubravko. Sve se dogodilo oko 2.50 18. marta. Snimak je kopiran na više CD-ova – stoji u prvom postu.

Dijelove snimaka objavio je Davor Dragičević u aprilu ove godine tvrdeći kako su oni dokaz da je David ubijen. Ovim je želio dokazati kako posjeduje sporne snimke za koje se tvrdilo da ih nema.

(Klix)

Slične objave

Muzički ukusi hirurga u BiH

M.

DOBACIVAO DJEVOJCI, PA PRETUČEN: U centru Banjaluke uhapšeno pet nasilnika

M.

Uhapšena žena osumnjičena da je pretila Vučićevoj djeci na Tviteru

D V

2 0 komentara

Republika Srpska / BiH – BIGportal.ba | B1info Novembar 2, 2019 at 7:10 pm

[…] post “Imam snimke presretnutnih razgovora iz policijskih stanica” appeared first on […]

Odgovori
Republika Srpska / BiH – BIGportal.ba | Semberija 24 Novembar 2, 2019 at 8:08 pm

[…] post “Imam snimke presretnutnih razgovora iz policijskih stanica” appeared first on […]

Odgovori

Ostavite komentar