PlayGameR Tehnologija

Call of Duty: Modern Warfare za tri dana zaradio preko 600 miliona dolara

Odluka da se Infinity Ward pozabavi osvježenjem u Modern Warfare pod-serijalu se pokazala kao potpuno ispravna sa finansijskog aspekta, o čemu govori zarada u prvih nekoliko dana.

Iako igrači nisu baš oduševljeni pričom u kojoj postoje pokušaji da se izmeni istorija, i još nekim sitnicama, ali i pored toga, Call of Duty: Modern Warfare beleži fantastičnu zaradu.

Ovaj naslov je samo u prva tri dana zaradio preko 600 miliona dolara. Ova zarada se odnosi na sve platforme za koje je Modern Warfare dostupan, a Activision je istakao da kako je najveće interesovanje za igru bilo na Playstation 4 platformi, gde je zabeležen rekordan broj prednaručivanja i digitalne kupovine. Na PC platformi je takođe zabeležen znatni rast prodaje u odnosu na Black Ops 4.

Activision je takođe otkrio da je Modern Warfare igra u Call of Duty serijalu u kojoj uživa ogroman broj igrača, veći od bilo koje druge igre iz serijala, koja se pojavila u prethodnih 6 godina, ali tačne brojke nisu otkrivene.

Nadamo se da će Activision i Infinity Ward nastaviti da vode kako treba ovogodišnji Call of Duty naslov i da neće ponoviti greške napravljene sa prošlogodišnjim.

Slične objave

Rusi lansirali preko 30 satelita: Zadatak – izučiti ozonski omotač

V.R.

Honor 20S stiže uz Android 10, do 256GB skladišnog prostora

V.R.

Novinari roboti sve bolje smišljaju naslove

V.R.

Ostavite komentar