Ex Yu

Bora Čorba demantuje glasine: Nisam teško bolestan, spremamo veliku turneju

Bora Đorđević reagovao na natpise da ima rak: “Riblja čorba” nije otkazala, niti će da otkaže nijedan nastup, 7. decembra smo Minhenu

ROKER Bora Đorđević oglasio se povodom navoda lista „Svet“ da boluje od raka prostate i da uskoro kreće na lečenje, što su preneli mnogi mediji širom zemlje i regiona, pre svega putem interneta.

– Bora je tek nedavno saznao da je bolestan. Jedino rešenje je operacija – naveo je, između ostalog, neimenovani izvor ovog časopisa.

Frontmen „Riblje čorbe“ se, u kratkom saopštenju, osvrnuo i na druge navode u pomenutom članku. Đorđević je naglasio:

– „Riblja čorba“ nije otkazala, niti će da otkaže nijedan nastup. Naprotiv, već 7. decembra smo u Minhenu, a u pripremi je i velika turneja. Zakazuju se datumi i za njen američki deo. Vest o otkazivanju koncerata je zlonamerna, s tendencijom da nam obezvredi izuzetan album „Da tebe nije“, i unese nesigurnost u naše fanove i obeshrabri organizatore.

Bora je nastavio:

– Takođe je zlonamerno napisano da tražimo nekakve pare. Hvala onima koji su ponudili novčanu pomoć, ali novac nam nije potreban. Svi u bendu smo osigurani.

Na kraju, Đorđević je istakao:

– Nisam teško bolestan, što se i videlo na više nego uspešnoj letnjoj turneji u 25 gradova, a naročito na poslednja dva – 13. septembra u Ljubljani i 5. oktobra u Beču. Sviramo i pevamo bolje nego ikad. Verujemo da su ovakve dezinformacije pokušaj sabotaže nekih loših ljudi. U ime „Riblje čorbe“, Bora Đorđević.

Slične objave

Nakon 30 godina napušta popularni domaći bend

V.R.

Novak Đoković: Nezaboravan odmor u Hrvatskoj

J K

Psihijatar je posmatrao grupu Srba koja putuje na ljetovanje i misli da ima dijagnozu

J K

Ostavite komentar