Magazin Showbiz

Rafael Nadal sutra će stati na ludi kamen, a španski mediji otkrili sve što je želio da sakrije (FOTO)

Jedan od najboljih tenisera u istoriji ovog sporta sutra će se na vječnu ljubav zakleti svojoj djevojci Mariji Franciski Pereljo, koju njeni obožavaoci znaju kao, jednostavno, Cisku.

Slavni par vjenčaće se u čuvenom kompleksu na Majorki. Par je za mjesto na kom će se vjenčati i slaviti svoju ljubav odabrao kompleks Sa Fortalesa,u kojem je snimana serija Noćni menadžer, s Tomom Hidlstonom i Hjuom Lorijem u glavnim ulogama.

https://www.instagram.com/p/B3uxpMMIT_M/?utm_source=ig_embed

Rafael Nadal odlučio je da zakupi čitav taj poznati kompleks, a par se trenutno bavi posljednjim pripremama.

Резултат слика за nadal getting married place

Na internetu su se već pojavile prve fotografije tvrđave, koje pokazuju da je u pripremi veliki šator kako bi se onemogućilo snimanje iz vazduha.

U pitanju je utvrđenje iz XVII vijeka, prvobitno izgrađeno radi odbrane zaliva Polensa od gusara, koje je u XX vijeku postalo pravo utočište za umjetnike zahvaljujući argentinskom slikaru Robertu Ramožu. Utvrđenje je tokom građanskog rata koji se vodio u Španiji preuzela vojska, pa je ono služilo kao baza za Ministarstvo vazduhoplovstva.

View this post on Instagram

#SaFortalesa #pollença #Mallorca

A post shared by Gilberto Yañez (@gilbertopics) on

Par je mnogo energije uložio upravo u obezbjeđenje i skrivanje od očiju javnosti svečane ceremonije, kao i glamurozne proslave, pa će njihovim gostima biti najstrože zabranjeno da koriste mobilne telefone.

 The venue in Majorca where Nadal will marry

Otkriveno je i da će par Rafael Ciska imati oko pet stotina gostiju, kao i da će se među zvanicama naći kralj Huan Karlos od Španije koji će se dovesti helikopterom, kao i veliki broj slavnih sportista.

 Gareth Bale got married at the venue

Španski model Helen Lindes i igrač basketa Rudy Fernandez su se takođe ovdje vjenčali 2015.godine.

Slične objave

Preminuo glumac Piter Fonda

M.

Hologrami poznatih ličnosti kao budućnost zabave

V.R.

Koliko cvjetova stane u flašicu parfema Chanel No.5

J K

Ostavite komentar