PlayGameR Tehnologija

Google Stadia stiže narednog mjeseca

Google Stadia servis za streaming igara će zvanično biti objavljen 19. novembra. Google je istakao da će serveri biti otvoreni za javnost u popodnevnim časovima, a Stadia će biti dostupna u SAD, Kanadi, Velikoj Britaniji, Irskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Italiji, Španiji, Holandiji, Belgiji, Danskoj, Švedskoj, Norveškoj i Finskoj.

Po objavi, korisnici će moći da kupe Stadia Founder’s Edition, po ceni od 130 dolara. Paket uključuje Chromecast Ultra, limitiranu ediciju Night Blue kontrolera i dve tromesečne Stadia Pro pretplate. Founder’s Edition omogućava pristup Stadia biblioteci igara do 4K rezolucije, 60fps i sa HDR i 5.1 surround sound podrškom.

Nakon prva tri meseca servis će koštati 9,99 dolara mesečno. Naredne godine Google planira da ponudi Stadia Base pretplatu koja omogućava kupovimu individualnih igara i njihovo igranje u 1080p i 60fps.

Neki od naslova igara, koje stižu na Stadia servis, uključuju Assassin’s Creed Odyssey, Red Dead Redemption 2, Destiny 2 i Wolfenstein: Youngblood.

Izvor: Engadget

Slične objave

Francuska kaže da će blokirati Facebook kriptovalutu Libra u Evropi

V.R.

Marketinški rat: Disney zabranio Netflix reklame

V.R.

Dva američka gignata ne odustaju od podrške za Huawei uređaje

V.R.

Ostavite komentar