Ex Yu

Daniel Kajmakoski i lijepa manekenka se razvode

Popularni pjevač kojeg domaća publika trenutno gleda u takmičenju Tvoje lice zvuči poznato, Daniel Kajmakoski razvodi se od 13 godina mlađe supruge makedonske misice Kristine Dimitrijevske.

Naime, on je u saopštenju, koje je prenio Story odlučio da stavi tačku na sve glasine:

 Kristina i ja nismo zajedno već duže vrijeme. Brakorazvodna parnica je u toku. Donijeli smo odluku da se razvedemo zato što smo shvatili da je to najbolja opcija za nas. Ostali smo dobri prijatelji i nastojaćemo da budemo što bolji roditelji našem djetetu. Zbog njega smo stalno u kontaktu. Naše porodice i bliski prijatelji odavno već znaju za razvod i zahvalni smo im na podršci koju nam pružaju. Ovaj period nije lak ni za koga od nas — rekao je Daniel u saopštenju.

View this post on Instagram

They grow up too fast.. 😎

A post shared by Daniel Kajmakoski (@daniel_kajmakoski) on

Ipak, za makedonske medije je misica bila nešto detaljnija, te je otkrila da je upala u depresiju zbog razvoda.


— Kada voliš, teško prihvatiš činjenicu da vam ne ide, da niste jedno za drugo. U tom periodu nisam željela da komuniciram ni sa kim, zatvorila sam se u sebe. Činilo mi se kao da će mi se cijeli svijet obrušiti na glavu. Poslije dužeg opiranja trgla sam se i sama izašla na kraj s bolom koji mi je razarao srce — rekla je manekenka i dodala da joj je u borbi sa depresijom pomoglo vježbanje. — Zbog posla kojim se bavim, morala sam da nastavim da vježbam. Svakog dana sam odlazila u teretanu.

blic

Slične objave

Istinita priča o nastanku jedne od najljepših pjesama Džeja Ramadanovskog

J K

Aleksandra Prijovic prizeljkuje ćerku ali će na to sačekati dvije godine

V.R.

Nikola Rokvić se požalio: Stalno ti pišem da si lijepa, a na trećem sam ti mjestu

V.R.

Ostavite komentar