Mobilni svijet Tehnologija

Caviar ima novi dizajn za iPhone 11 Pro, bez četvrtastog kamera sistema

Ruska kompanija Caviar, koja je uglavnom poznata po svojim skupim i luksuznim dizajnima telefona, sada je objavila svoju iPhone 11 Pro verziju.

Telefon nosi naziv Victory (implementira slovo “V” na poleđini, deli poleđinski panel na dva dela i odbacuje četvrtasti sistem za kamere, na koji mnogi imaju primedbe.

Limitirana kolekcija iPhone 11 Pro telefona je “simbol superiornosti lepote naspram rutine”, prema navodima proizvođača. Različiti, ručno kreirani, dizajni su dostupni za iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max, dok su kamere okružene drugačijim elementima dizajna. Caviar je dodao i kućište otporno na udarce, kao i dodatnu zaštitu za ekran.

Kada je u pitanju cena, najjeftinija varijanta je Victory Titanium, gde je za uređaj sa 64GB skladišnog prostora potrebno izdvojiti 4290 dolara. Cena je još viša ukoliko želite više memorije ili veći iPhone.

Oni koji se odluče za poleđinu prekrivenu kožom aligatora, moraće da izdvoje preko 12.000 dolara, dok će tačno 30.820 dolara koštati verzija iPhone 11 Pro telefona sa pravim dijamantima na poleđini, koje razdvajaju dve oplate od zlata.

Izvor: GSMArena

Slične objave

HTC oživio Wildfire brend

V.R.

Budući Samsungovi telefoni neće imati vidljivu selfi kameru?

D V

Prva svjetska 1TB microSD kartica konačno u prodaji

D V

Ostavite komentar