Magazin

Beskućnica anđeoskog glasa dobila posao, snimanje albuma nudi joj nagrađivani producent

Beskućnica iz američkog-metroa, koja je osvojila internet kada je objavljen snimak na kojem savršeno izvodi opersku ariju, dobila je ponudu za posao i to od vrhunskog holivudskog producenta.

Emli Zamurka (52), kako se zove ova žena, izvela je Pučinijevu operu “Đani Skiki” koji je osvanuo na Tviter strani policije LA i do sada je prikupio nekoliko miliona pregleda. Ona se preselila iz Rusije u Sjedinjene Države pre 20 godina, ali nakon što se razbolela i nije mogla da isplati sve medicinske račune, ostala je na ulici.

Njena violina od 10.000 dolara ukradena joj je dok je živela kao beskućnica. Gremijem nagrađivani producent Džoel Dajmond ponudio joj je ugovor za snimanje, a kampanja “GoFundMe” prikupila je više od 59.000 dolara kako bi pomogla Zamurki, pod uslovom “da želi njihovu pomoć”, piše Independent.

Emili je ispričala da je naučila da peva imitirajući operske pevačice, a da je prvo živela u Misuriju i radila u staračkom domu i restoranima, prenosi Nedlejnik. Kasnije se preselila u Vašington, gde je davala časove klavira u crkvi.

Dok je živela na ulici, dobijala je mesečno samo 400 dolara socijalne pomoći od države. Ona se prvo uplašila što je policajac snima, i molila ga da to nigde ne objavi, ali ispostaviće se da joj je, možda, promenio život. Nije objavljeno da li je prihvatila ponudu čuvenog producenta, navodi list.

Slične objave

Šta je efektnije: spontani ili kontrolisani smijeh?

J K

Liz Harli u legendarnoj Versace haljini – 25 godina kasnije

Igor Mudrinić

Lejdi Gaga među novim članovima američke Akademije filmskih umjetnosti i nauke

V.R.

Ostavite komentar