Hardware i software Tehnologija

Ne možete pronaći odgovarajuću naljepnicu za VIBER chat? Sad možete napraviti svoju !

Kako pojašnjavaju iz Vibera, korisnici mogu odabrati vlastiti oblik naljepnice i pri tome s fotografije ukloniti pozadinu, ukrasiti ju dodatnim crtežima, tekstom, drugim stickerima ili emotikonima.

Ljubitelji dopisivanja putem različitih chat aplikacija dobro poznaju “naljepnice” ili “stickere”. To su sličice koje dodatno obogaćuju dopisivanje i omogućavaju sugovornicima da bolje prenesu smisao same poruke. No koliko vam se puta dogodilo da se s nekim dopisujete i poželite poslati neku naljepnicu, ali nikako ne uspijevate pronaći onu koja bi vam najbolje odgovarala?

Upravo su taj problem odlučili riješiti u Viberu i osmislili su alat kojim korisnici mogu sami napraviti svoju naljepnicu. Create a Sticker alat je koji omogućuje samostalni dizajn vlastitih personaliziranih stickera i sticker paketa, a korisnici se sada mogu maštovito izraziti potpuno prilagođenim stickerima koji njihove misli i osjećaje mogu dočarati mnogo bolje nego sam tekst poruke.

Svaki će korisnik moći kreirati do 24 stickera po paketu i to na način da: pokrene Create a Sticker sa Sticker Marketa i uđe u meni u bilo kojem chatu ili jednostavno snimi fotografiju i odmah je pretvori u naljepnicu.

Kako pojašnjavaju iz Vibera, korisnici mogu odabrati vlastiti oblik naljepnice i pri tome s fotografije ukloniti pozadinu, ukrasiti ju dodatnim crtežima, tekstom, drugim stickerima ili emotikonima.

Korisnici će, kao autori svojih sticker paketa, moći odlučiti i hoće li dozvoliti upotrebu svojih stickera ostalim korisnicima Vibera – svaki sticker paket može biti označen kao javno dostupan ili privatan. Sticker pakete koji krše pravila Vibera bit će moguće i prijaviti.

Mogućnost izrade naljepnica za korisnike Androida bit će dostupna na Google Play Storeu kroz idućih nekoliko dana, a nakon toga će uslijediti i iOS i Viber Desktop verzije.

Slične objave

Electrify America: Roboti koji pune električna vozila

V.R.

Nvidia rekonstruisala Apollo 11 spuštanje na mjesec uz pomoć ray tracinga

V.R.

AOC najavio dva nova Agon gejming monitora sa 240Hz osvežavanjem 0.5ms odzivom

V.R.

Ostavite komentar