Ex Yu

Kaja Ostojić oštro odbrusila svima koji se slade njenim ljubavnim brodolomom

Pjevačica prolazi kroz izazovne momente u životu, a muzika joj pomaže da ostane u miru.

Pjevačica Katarina Ostojić Kaja nakon emotivne poruke u kojoj je priznala da su se ona i Džunior Džek sporazumno razveli jer je ljubav prestala između njih, još jednom je javno progovorila o svojoj instimi na društvenoj mreži Instagram.

“Vito i ja smo se rastali na miran način, sporazumno, jer je ljubav prestala između nas. Nije bilo nikakvih skandala, preljuba i nikakvog trećeg lica. Mi smo normalni ljudi i na taj način smo i prekinuli našu zajednicu, i jako me pogađa kad pročitam sve laži koje se danima pišu o nama”, poručila je ona.

View this post on Instagram

The last day of 35 🧶

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on

A ovoga puta, osvrnula se na sve zle jezike od kojih nije imala mira, te naglasila da jedno nikada neće moći da joj oduzmu, a to je muzika.

Ona je objasnila i da oni koji je vole znaju tačno ko je ona zaista i da je i to nešto na šta niko nikada neće moći da utiče.

View this post on Instagram

…like there’s an army behind. Always.

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on

“Postoje ti neki mali ljudi, koji mi nisu dorasli. Koji uzimaju, tlače, ponižavaju… Sve u svrhu toga da nas spuste na svoj nivo. ‘Da te mrze, a da ti se dive’, kao u pjesmi koju su stvorili veliki ljudi. Nadareni ljudi. I njih su mrzili, a divili su se. Zarađivali na njihovoj nesreći. Nazivali pogrdnim imenima. Pokušavali da ih naprave sebi sličnim. Nas takve, vazda su željeli da omalovaže. Oni koji nisu kao mi. Oni koji nam ne mogu prići. Oni koji ne mogu doći do nas. I kad smo arogantni prema njima jer nas napadaju i blate, onda nas blate još više, dižu bune, ustanke, orkestrirano napadaju i prodaju naše suze za sitniš, onim sebi sličnima, koji kupuju jeftine stvari i jos jeftinije priče. Mogu da mi oduzmu sve, da naprave od mene sve najgore, ali muziku mi ne mogu oduzeti nikad. A oni koje volim znaju ko sam ja. Ni to mi ne mogu oduzeti. Nikada”, poručila je Kaja pa napravila lom.

Fanovi su je slušali kako pjeva s uživanjem, a ježili se dok su čitali njene riječi, komentari koji o tome svjedoče su se nizali jedan za drugim.

Slične objave

Žan Klod Van Dam zapalio internet spotom Dragane Mirković!

V.R.

Mina Kostić srela bivšeg muža, a evo kako su se ponašali cijelo veče!

V.R.

Istinita priča o nastanku jedne od najljepših pjesama Džeja Ramadanovskog

J K

Ostavite komentar