Region Vijesti

Milačić saslušavan pet sati, pa opet uhapšen po izlasku iz sudnice

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić lišen je slobode odmah po izlasku iz sudnice Prekršajnog suda pola sata poslije ponoći, po naredbi nadležnog tužioca, a po krivičnoj prijavi zbog krivičnog djela nepostupanje po naredbi za udaljenje.

Sa njim su ponovo uhapšeni i Sekretar Prave Crne Gore Vladislav Dajković i član Prave Dragoje Vlahović.

Oni su lišeni slobode odmah po završetku suđenja u Prekršajnom sudu, pola sata poslije ponoći, gdje su prethodno saslušavani pet sati, zbog prekršaja iz člana 11 Zakona o javnom redu i miru, koji im je takođe stavljen na teret.

Prava Crna Gora osuđuje sraman čin psihičkog i fizičkog maltertiranja povređenog predsjednika Marka Milačića i ostalih njenih članova, koji su cijelog dana držani u Upravi policiji zbog prekršajnog djela da bi im po naredbi sa vrha kriminalne piramide lisice na ruke stavili u ponoć, poslije pet sekundi slobode, nakon pet sati ispitivanja, zbog nepostojećeg krivičnog djela.

Prava Crna Gora pozvala je svu javnost, medije, ambasade i organizacije u Crnoj Gori i van nje da stanu u odbranu osnovnog ljudskog prava, prava na slobodu rukovodstva i članova Prave Crne Gore, koje je uskraćeno bez ikakvog zakonskog osnova, po nalogu nadležnog državnog tužioca i ostalih sluga režima.

sputnik

Slične objave

OPASNI ZA NACIONALNU BEZBJEDNOST: Uhapšena braća Ćulum, policija im oduzela dva lamburdžinija i ferari

M.

Vlada Federacije BiH podnosi tužbu protiv Srpske

M.

“NAPALI SU ME JER SAM SRBIN” Vlasnik kafića kod Knina o napadu maskiranih razbojnika

M.

Ostavite komentar