Ex Yu

Dragana Mirković iskreno o svojoj djeci: Sve bih učinila da ih sprečim da budu dio estrade

Folk diva otkriva zašto njen sin Marko i ćerka Manuela ne žele da budu pod reflektorima.

Dragana Mirković tokom svoje tri decenije duge karijere preživjela je kako lijepe, tako i ružne stvari, ali taj put nikako ne bi poželjela svojoj djeci.


Pjevačica, naime, kaže da jedino što ne bi preživjela jeste da njena sin Marko (18) i ćerka Manuela (17) požele da budu dio estradnog svijeta.


– Djeca su poprilično sklonjena, zahvaljujući njihovoj želji prvenstveno. Samo sam ja izložena. Čak se i moj suprug sklanja, tako da je sav teret na meni. Drago mi je što oni ne žele da se bave javnim poslom – rekla nam je pjevačica i otkrila da bi joj najteže palo kada bi njeni nasljednici ipak poželjeli da stanu pred kamere.

View this post on Instagram

Summer vibes 😊🌞 #summer #vibes

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on


– Često u šali kažem: „Ja sam jednu karijeru preživjela, još jednu ne bih.“ U smislu javne ličnosti. Dovoljno mi je bilo ovog stresa što sam ja ta, ali tako se dogodilo, nisam ja to željela. Ne vjerujem da bih preživjela kada su djeca u pitanju. Savjet nemam, to je prosto. Sve je stvar stava, jačine ličnosti. Oni su inače djeca na mjestu, i vrlo jaka djeca. Samim tim što ne žele da budu viđena, to je dokaz jačine njihove ličnosti. Obično djeca u tim godinama žele da budu u centru pažnje. Sve bih učinila da ih sprečim da budu dio estrade, potrudila bih se da ih ubijedim da to ne urade – zaključuje folk diva.

KURIR.RS/J. STUPARUŠIĆ

Slične objave

Nastavlja liječenje: Siniša Mihajlović sljedećeg vikenda kreće drugu fazu hemoterapija

V.R.

Preminuo bivši basist grupe Van Gogh

J K

Tamara Dragičević u slatkom iščekivanju: Kako li će Staša prihvatiti malog brata

V.R.

Ostavite komentar