Magazin Showbiz

Starleta opet šokira: Cijela je u zavojima, smanjila je i grudi…

Starleta je na videu puna flastera kojima prekriva rane. Jedva da može otvoriti oči i usta, ali kao glavni ‘problem’ navodi grudi. Starleta je uklonila silikone koje je imala…

Reality zvijezda i starleta Katie Price (41) ne planira prestati s plastičnim operacijama na svom tijelu. Kako prenosi Mirror, Katie želi izgledati kao ‘savršena ljudska lutka’. Već se nekoliko puta korigirala, a posljednji put otišla je pod nož u Istanbul. Tamo je čak i snimila sponzorisani video za kliniku u kojoj je napravila estetski zahvat, ali umjesto da je privukla klijente, samo ih je zgrozila.

Katie je ovog puta smanjila grudi te je išla na podizanje lica i očiju. Starleta je na videu puna flastera kojima prekriva rane. Jedva da može otvoriti oči i usta, ali kao glavni ‘problem’ navodi grudi.

– Nisam bila zadovoljna svojim grudima već dugo. Odlučila sam ih smanjiti. Svi će se šokirati tom odlukom. Kad sam bila mlađa nisam uopšte imala grudi, a poslije sam postala popularna upravo zbog njih – ispričala je Katie.

https://www.instagram.com/p/B1UXSQtjj93/

 Starleta je uklonila silikone koje je imala, a kad ih je držala u ruci, shvatila je da su vrlo teški.

– Sad imam 41 godinu, a moje grudi proputovale su Ameriku, Englesku, Belgiju, sad i Tursku – našalila se reality zvijezda koja sad ima znatno manje grudi nego prije. 

– Tako sam uzbuđena. Napokon ću moći nositi odjeću u kojoj se ne osjećam debelom zbog velikih grudi – ponosna je Katie. 

https://www.instagram.com/p/B0oWSdOjf4G/

Slične objave

U vezi ne zanemarujte lični život

V.R.

Ovoliko vremena treba da prođe da biste bili prijatelji poslije raskida

V.R.

Bivši kralj Španije Huan Karlos na operaciji srca

V.R.

Ostavite komentar