Magazin Zanimljivo

Gojazni tinejdžer umro jer ga je mama hranila fast foodom

MAJKA iz Velike Britanije svog 13-godišnjeg sina nazivala je “krofnom” i branila mu je učestvovanje u fizičkim aktivnostima. Fast foodom ga je hranila čak i dok je umirao u bolnici, otkro je izvještaj o nesrećnoj smrti dječaka koja je nastupila 2015. godine, ali tek sada su otkriveni detalji slučaja.

Tinejdžer čije ime nije javno objavljeno umro je sa samo 13 godina od srčanih bolesti. Svaki dan je do ručka unosio 2000 kalorija i već u uzrastu od tri godine težio je otprilike 33 kilograma, prenosi Yahoo News UK.

Dječak iz Manchestera navodno je uživao u časovima o zdravlju i drugim sportskim aktivnostima u školi, ali ga je u tome sprječavala majka koja je nastavnicima rekla da je njen sin “previše bolestan” da bi vježbao. Ipak, kad je tinejdžer učestvovao u fizičkim aktivnostima u školi, profesore je molio da to ne kažu njegovoj majci.

2015. godine 13-godišnjak je hospitalizovan zbog srčanih problema kojima je pridonijela i njegova težina, navodi se u izvještaju. U posljednjim tsedmicama života majka mu je i dalje nosila fast food.

Policija je ispitala slučaj, ali majka nije optužena niti je podlegla bilo kakvim sankcijama, piše New York Post, pozivajući se na informacije iz britanskih medija.

Index

Slične objave

Kako Dikaprio zavodi top-modele

V.R.

Evo zašto Zendaya i Tom Holland više neće biti dio Marvelovog univerzuma

V.R.

Zaronio je u najdublji dio okeana i na površinu se vratio sa groznim vijestima

Igor Mudrinić

Ostavite komentar