Magazin Showbiz

Glumica je nekada bila fatalna plavuša, a danas je niko ne bi prepoznao

Sasvim smo sigurni da se i dan danas sjećate fatalne Nikite iz istoimene serije, koja je krajem 90-ih bila jedna od najpopularnijih u svijetu, ali i kod nas.

Ova serija snimljena je prema istoimenom francuskom filmu režisera Luka Besona, a kroz pet sezona i 96 epizoda imali smo prilike da se saživimo sa dva glavna lika – prelijepom i opasnom ubicom Nikitom i njenim trenerom Majklom koji rade u strogoj tajnoj organizaciji Odsjek 1.

FOTO: PROFIMEDIA


Fatalnu Nikitu tumačila je australijska glumica Peta Vilson, a ova uloga donijela joj je planetarni uspjeh i slavu. No, danas 18 godina poslije kraja serije, ova dama gotovo da ne liči na sebe!

Svijet je osvojila izvajanom figurom, ali i specifičnom ljepotom, platinastom kosom i ledeno plavim očima, ali joj sve ovo ipak nije pomoglo da se upiše na holivudsku A listu.

Ipak, ona je nastavila da snima brojne filmove, iako ne blokbastere, ali je digla ruke od glume 2015. godine.

FOTO: PROFIMEDIA

Trenutno se aktivno bavi dizajnom, a prije nekoliko godina pokrenula je i svoj brend donjeg veša. Tek ponekad snimi poneki dokumentarac ili se pojavi u televizijskim emisijama, a vrlo je posvećena i odgajanju svog sina Marloua, koga je dobila u braku sa scenaristom Demijenom Harisom.


No, zanimljivo je da je ova 48-godišnja dama, koja je nekada lomila srca zavodnicima poput Rasela Kroa i Mika Džegera, danas gotovo neprepoznatljiva – nabacila je nekoliko kilograma, ali i odustala od imidža fatalne žene.

Slične objave

Ova žena traži da joj ljudi uplate 100.000 dolara “jer ne može pronaći posao”

Igor Mudrinić

Pakistanski novinar na dubini zadatka

V.R.

Ispovijest dadilja: U podrumu su držali nacističke predmete

J K

Ostavite komentar