Magazin Showbiz

Kim Kardashian u svađi izvrijeđala sestru: “Lažna humanitarko, šta ti radiš?”

SESTRE Kardashian našle u problemima – u novoj epizodi reality showa “Keeping Up With The Kardashians”, Kourtney i Kim su se posvađale i vrijeđale pred kamerama. Povodom planiranja Kourtneyinog 40. rođendana, sestre su se posvađale oko toga ko se bolje oblači i šta bi Kourtney trebala nositi na proslavi.

“To je tako tipično za Kim da vrijeđa sve što sam odabrala obući. Ne treba me tako vrijeđati”, rekla je Kourtney, nakon čega su počele međusobno optuživati za kopiranje stila. Kourtney je potom izjavila kako “nikada ne bi htjela izgledati poput Kim”, a nakon toga su se nastavile vrijeđati i svađati i oko drugih stvari.

Dok se vozila u autu sa sestrom Khloe, Kourtney joj je pročitala poruke koje su ona i Kim međusobno slale. “Ti ideš u školu, želiš postati advokat, a moj stil ti je problem?” napisala je Kourtney Kim, na šta joj je ona odgovorila da je jadnica koja ne razumije probleme u svijetu.

“Ti lažna humanitarko! Ja radim nešto da popravim stanje u svijetu, a ti stalno izmišljaš i onda me napadaš da ne razmišljam o ljudima koji umiru. A šta ti radiš? Začepi!” odbrusila je Kim starijoj sestri.

Kao što to obično biva, Kardashianke su se na kraju pomirile. Takođe, Kim je Kourtney za izvinjenje poslala unikatnu haljinu s potpisom dizajnerke Donatelle Versace.

Index

Slične objave

Kad Adrijana Lima ušeta, Lejdi Gaga ispari

Igor Mudrinić

2020 Cadillac XT5

V.R.

Ostala bez posla zbog sličnosti sa porno-glumicom

V.R.

Ostavite komentar