Magazin Showbiz

Fanovi napali Victoriju Beckham zbog fotki njene kćerke: “Ovo nije zdravo”

VICTORIA BECKHAM našla se na udaru kritika svojih fanova nakon što je na društvenim mrežama podijelila fotografije svoje kćerke u društvu modela koji su prošetali pistom u najnovijim komadima njenog modnog brenda na londonskom Vikendu mode.

Osmogodišnjakinja je se nakon revije u backstageu družila s modelima, a ponosna bivša Spajsica objavila je njihove zajedničke fotografije uz opis: “Gost broj jedan”. Ipak, na njeno razočaranje, fanovi su manekenke opisali kao premršave i prozvali ih zombijima.

“One ne jedu”, napisala je jedna osoba, a druga je dodala: “Nije smiješno, izgledaju kao zombiji”. “Model na lijevoj fotografiji izgleda anoreksično, modeli ne bi trebali tako izgledati”, složila se treća.

https://twitter.com/MrRajan369/status/1173235284760322055?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1173235284760322055&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.index.hr%2Fclanak.aspx%3Fid%3D2116576

Takođe, brojni pratioci su na Instagramu istaknuli kako za Harper nije dobro biti u takvom okruženju.

“Smatram da Harper oko sebe trebala imati žene normalne veličine”, “Ovo nije zdrava slika tijela u koju bi trebalo umiješati djevojčicu”, “To vjerovatno nije najzdravije okruženje za malenu”, pisali su joj u nastavku.

Slične objave

Muškarci otkrili zašto su prevarili svoje partnerke i kako gledaju na preljubu

V.R.

Alarmantno na Jadranu: Kruzeri zagadili more gore nego milion automobila

V.R.

More izbacilo lobanju bez očiju na plažu u Velikoj Britaniji, utvrđeno da je riječ o foki

V.R.

Ostavite komentar