PlayGameR Tehnologija

Borderlands 3 objavljen za PC i konzole

Borderlands 3 igra je objavljena između 12. i 13. septembra, u zavisnosti od regije. PC igrači su, očekivano, bez zadrške zaronili u svijet igre i tomo prilikom odradili prve testove performansi.

Nažalost, ispostavilo se da PC verzija igre nije stigla bez problema, a najčešći s kojima se igrači suočavaju jeste seckanje, koje se naizgled pojavljuje nasumično. Nekada se dešava tokom nišanjenja u novim oblastima, dok su drugi prijavili da se ovo događa kada se pomera kamera.

Tu su i drugi problemi sa performansama, koji se mogu rešiti zatvaranjem Epic launchera, nakon što se igra prvi put učita. Iako bi trebalo da pomogne kod performansi, igračima se za sada preporučuje da ne aktiviraju DirectX 12.

Generalno gledano, igrači za sada nisu zadovoljni kako igra radi na njihovom hardveru, a mnogi nisu u mogućnosti da zadrže solidnih 60fps, čak i sa najjačim hardverom.

Pored problema sa performansama, igrači prijavljuju i različite druge bagove, a očekuje se da će ih biti još kako više igrača bude testiralo Borderlands 3.

Izvor: VG247

Slične objave

Objavljene cijene Nvidia RTX SUPER linije grafičkih karti

V.R.

Dolazeći iPhone XI stiže sa redizajniranom logičkom pločom

V.R.

U Los Anđelesu se otvara VR centar za masažu

V.R.

Ostavite komentar