Magazin Showbiz

Lady Gaga na naslovnici časopisa izgleda poput Khaleesi

JEDNOGLASNO se možemo složiti da ne postoji look koji Lady Gaga ne može nositi.

Od mesne haljine do transformacije u Davida Bowieja, pjevačica jednostavno u svemu izgleda senzacionalno. No, ovaj put nije riječ o šokantnom looku, već o njezinoj vrlo uspješnoj transformaciji u “Majku zmajeva” Daenerys Targaryen koju je u slavnoj “Igri prijestola” tumačila Emilia Clarke. 

https://www.instagram.com/p/B2TymUuFubD/?utm_source=ig_embed

Iako možda Gaga to nije službeno istaknula, jasno je vidljivo da je iz ovog lika pokupila inspiraciju za look na naslovnici časopisa Allure. 

Osim pletenica nemarno raspoređenih po glavi i platinaste boje kose, Gagin neutralni look takođe se uspio istaknuti jer smo je obično naviknuli viđati s jarkim bojama na licu. 

Povod njezinom pojavljivanju na naslovnici nije bila njezina muzička karijera, već skorašnje lansiranje proizvoda njezinog make-up brenda Haus Laboratories.

Naravno, Gaga je sebi sama najbolja reklama pa je čak i ovim jednostavnim lookom, koristeći proizvode vlastitog brenda, uspjela zaluditi svoje fanove koji nestrpljivo iščekuju da proizvodi budu dostupni za kupovinu. 

Njezin drugi look bio je takođe “vatrene” tematike, a sastojao se od raskošnog pernatog kostima i znatno upečatljivijeg make-upa, s kakvim smo naviknuli viđati pjevačicu. 

Sve u svemu, Gaga je definitivno potvrdila da bi i ona sama bila odličan izbor za ulogu Khaleesi. 

Slične objave

Mladenci morali pješaka: Policija zaustavila bahatu svadbenu povorku

V.R.

Po ugledu na svoje kolege: I Oven Vilson ljetuje u komšiluku

V.R.

Picerija mesne kuglice potajno zamijenila vegetarijanskim i niko nije primijetio

V.R.

Ostavite komentar