Magazin Showbiz

Amerikanci poludjeli kad su vidjeli šta Melania ima na kaputu: “Zato će pasti”

MELANIA TRUMP našla se na udaru kritika zbog balonera koji je nosila na obilježavanju 18. godišnjice 11. septembra.

Na službenom Twitter profilu Donalda Trumpa osvanula je fotografija na kojoj su on i Melania fotografirani s leđa. “Nikad nećemo zaboraviti”, piše na fotografiji uz datum 11. septembra 2001. godine.

No, pažnju je privukao šav na pozadini Melanijinog kaputa koji je neke podsjetio na neboder u koji se zabija avion. 

“Ko je zaključio da je ovaj šav na kaputu dobra ideja?”, napisala je muzičarka i aktivistica  Holly Figueroa O’Reilly na Twitteru, a njezina objava podijeljena je hiljade puta, prikupila jednako toliko komentara te 6000 lajkova.

“Ona bome zna neverbalno komunicirati”, “Zbog simbola će pasti”, “Baš na taj datum?”, “Izgleda kao da se avion zabija u neboder”, bili su samo neki od komentara ljutitih Amerikanaca.

No, bilo je i onih koji su stali u njenu obranu. “Pa vi ste skroz izgubili razum”, “Stvarno ćemo sad kritikovati šav na njenom kaputu?”, “Pa što je vama ljudi, stvarno ne vidim problem”, branili su je drugi.

Iz Bijele kuće su ove optužbe nazvali “smiješnima”. 

Ovo nije prvi put da Melaniju napadaju zbog odjeće, 2018. se našla na udaru kritika jer je u jakni s natpisom: “I Really Don’t Care, Do You?” posjetila djecu izbjeglica koju je od roditelja odvojila upravo odluka njenog supruga.

Slične objave

Tesla uvodi mogućnost iznajmljivanja solarnih panela – uz malu začkoljicu

V.R.

Neće biti pokrenuta istraga u vezi s eksplozijom na setu Jamesa Bonda

V.R.

Četiri horoskopska znaka koji opraštaju baš sve

Igor Mudrinić

Ostavite komentar