Ex Yu

Severina čak i u najobičnijoj bijeloj haljini izgleda senzacionalno

DA je manje često više, svojim je posljednjim stajlingom dokazala i Severina.

Ovog puta je pred fotoobjektiv stala kako bi najavila svoju, kako kaže, spektakularnu turneju pod nazivom “The Magic Tour”. Riječ je o regionalnoj turneji koja će započeti 16. novembra u njezinom rodnom Splitu, nakon čega se nastavlja i u ostalim velikim gradovima, poput Beograda, Ljubljane, Zagreba i Skopja.

No kako bi sve bilo savršeno, Severina pazi na svaki detalj. Osim tehničkih stvari, ova modna maherica kao i uvijek veliku pažnju pridaje svojim outfitima pa je tako ovog puta iznenadila jednim netipično običnim, a istovremeno odličnim.

Pozirala je obučena u jednostavnu bijelu haljinu midi dužine koja podsjeća na basic majicu, ali joj prorez na nozi daje dozu elegancije. Dodatno ju je vješto podignula pojasom istaknuvši vitak struk, a najviše pažnje privukle su čizmice oko kojih se redovno lome koplja.

Riječ je o čarapa-čizmama koje trendseterke obožavaju, a jedan od glavnih razloga zbog kojeg su i dalje u modi je njihova laskavost. Naime, one noge čine vizualno vitkijima, a velika prednost im je i njihova svestranost. Podižu svaku kombinaciju i jednim potezom “kradu” sve poglede.

Severina je odabrala model u riskantnoj boji, a stajling je zaokružila bijelim satom i sunčanim naočalama u istoj boji.

Foto: Instgram

Slične objave

Daniel Kajmakoski i lijepa manekenka se razvode

J K

Ivan (19) ima dvije tetovaže Karleuše: ‘Mama je bila u šoku’

J K

Ana Nikolić u vezi sa svojim šoferom

V.R.

Ostavite komentar