Ex Yu

Lijepu Ruskinju su pitali šta joj se najviše dopada kod Bikovića, a ona oduševila odgovorom

Već dugo igraju zajedno.

Miloš Biković i Miodrag Radonjić ponovo su doveli rusku produkciju u Srbiju, povodom saradnje na novom filmskom ostvarenju “Hotel Beograd” koji se snima u prestonici, uz podršku grada Beograda.

“Hotel Beograd” biće romantična komedija koja predstavlja nastavak popularnih ruskih TV serijala „Kuhinja“ i „Hotela Eleon“ koji su imali milionsku gledanost u više od 20 zemalja.

https://www.instagram.com/p/B2ByE3Co8_7/?utm_source=ig_embed

U novom ostvarenju pored domaćih glumaca Jelisavete Teodosić, Ljubomira Bandovića i Miodraga Radonjić glavnu ulogu uz Bikovića tumači i popularna ruska glumica Dijana Požarskaja.

Tokom pres konferenecije mlada glumica otkrila je šta joj se najviše sviđa kod Bikovića, zbog čega se Miloš pomalo postidio.

“Mi smo već uigran tandem. To je moj omiljeni partner na filmu, sa kojim volim da radim. Udobno mi je, profesionalno i veselo i to mi je jako važno.” – Bila je iskrena Dijana.

Ona je spomenula i drugog kolegu iz Srbije, glumca Miodraga Radonjića.

“Sa Miodragom sam sada prvi put radila, imali smo snimajući dan i to je takođe bilo veselo i profesionalno. Čini mi se da u Srbiji svi tako rade.” – rekla je lijepa Ruskinja.

Glossy
Foto: Instgaram

Slične objave

Izjava maturanta iz Bijeljine nasmijala region

Igor Mudrinić

Glumica iskreno o suprugu Vujadinu i životu na Kipru

J K

Momo Kapor, čovjek koji je najljepše objasnio šta ostaje poslije raskida

Igor Mudrinić

Ostavite komentar