Ex Yu

Svi je pamtimo kao Marinu iz ,,Mi nismo anđeli”, a evo kako danas izgleda Milena Pavlović

Popularna glumica Milena Pavlović mnogima je bila jedna od omiljenih ličnosti u filmu “Mi nismo anđeli”, a nakon dvije decenije od snimanja kultnog filma izgleda potpuno drugačije.

Marina danas ima 47 godina, udata je za našeg glumca i ostvarila se kao majka troje djece.

Milena Pavlović
MILENA PAVLOVIĆ • VESNA LALIĆ / RAS SRBIJA

Nakon uloge koja ju je proslavila ona se na neko vrijeme povukla iz javnosti, međutim u posljednje vrijeme ponovo imamo priliku da je vidimo.

-Radila sam dosta u pozorištu, izrodila sam troje djece, tako da ima vremena. Ima glumaca koji kažu da gluma nije trka na sto metara, nego maraton- rekla je jednom prilikom u “Ekskluzivu”.

Sudeći po izgledu nije se mnogo promijenila i dalje ima loknastu kosu, osmijeh je skoro pa i isti, ali se nakon te velike uloge povukla iz javnosti. Kako Milena sama tvrdi, nije uvijek bila spremna da iznese ono što nosi populanost u Srbiji.

Milena Pavlović
MILENA PAVLOVIĆ • YOUTUBE

– Prva moja uloga je bila uloga Marine u filmu “Mi nismo anđeli”. Zvali su me na probno snimanje i uloga je bila moja. Sjećam se, postojale su dvije ključne scene, sa početka i kraja filma. Odlučila sam da napravim razliku između te dvije Marine. Na početku ona je nezrela, a na kraju, kad ostane trudna, ima neku odgovornost. Scenario mi se nije odmah dopao, ali u toku snimanja kroz razgovor sa rediteljem Srđanom Dragojevićem snimanje je postalo super. Popularnost koju mi je donijela Marina nije mi prijala. Nisam bila spremna na to. I dan danas smatram da je mnogo važnije ono što čovjek uradi nego način na koji će to da objasni. Tada sam imala samo 19 godina. Odbijala sam ja i kasnije uloge, i na filmu i u pozorištu, ali nisu bile tog ranga – rekla je jednom prilikom Milena.

Milena Pavlović danas može da se pohvali i ulogom uspješne majke, ima ćerke Andrijanu i Olgu, kao i sina Vuka. U braku je sa glumcem Milanom Čučilovićem.

Pulsonline

Slične objave

Marija Šerifović otkrila nepoznate detalje iz svoje prošlosti

Igor Mudrinić

Verica Šerifović hitno operisana

Igor Mudrinić

Komentari koje pišu žene ispod fotke Ane Ivanović s bebom su ne baš sjajni

J K

Ostavite komentar