Fudbal Sport

FK Partizan:Odbijena žalba,deca do 14 godina mogu na stadion

FK Partizan saopštio je da je Disciplinsko Apelaciono veće UEFA odbilo žalbu kluba na prvostepenu odluku da kazni klub sa dva meča bez publike.

“Nakon usmenog saslušanja i argumenata koje su u Nionu izložili Milorad Vučelić, predsednik FK Partizan i prof. dr Vladimir Vuletić, potpredsednik, a pred Većem sudija iz Holandije (predsedavajući), Italije, Francuske i Grcke, Žalbeno veće je donelo odluku o potvrđivanju prvostepene odluke. Problem recidivizma i izuzetno obiman prekršajni dosije koji naš klub ima, bili su najveća prepreka usvajanju žalbe”, stoji u saopštenju kluba iz Humske.

Dodaje se da će se prva utakmica grupne faze Lige Evrope protiv AZ Alkmar igrati u četvrtak 19. septembra, bez prisustva publike, odnosno uz ponovno aktiviranje opcije Diciplinskog pravilnika o prisustvu gledalaca do 14 godina, članova Omladinske škole FK Partizan i škola fudbala širom Srbije.

“FK Partizan poziva sve zainteresovane škole fudbala da se jave našem klubu radi prisustva navedenoj utakmici, a telefon za prijave je 011/2197437. Idemo do prve pobede u Ligi Evrope! Živeo Partizan”, navodi se u saopštenju crno-belih.

Slične objave

Amela Terzić poslednja u finalu na 1.500 metara

Z.K

“Partizan stvara NBA igrače, Peđa i Beli igrali za one što nisu baš dobri”

Z.K

Kopenhagen minimalcem do Zvezde, Maribor poslije drame bolji od AIK

V.R.

Ostavite komentar