Ljubav i seks Magazin

Vječne neženje: Muškarce u ovim horoskopskim znakovima najteže je ukrotiti

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem naučniku.

BRAK nije nešto čemu svi teže i nekim ljudima je nezamislivo provesti život samo s jednom osobom.

Kada je riječ o horoskopu, po tom se pitanju izdvajaju tri horoskopska znaka u kojima se najčešće rađaju vječni neženje koji od monogamije više cijene površne i kratke avanture.

Blizanci

Muškarcima rođenima u znaku Blizanca sve brzo dosadi, pa tako i veza. Željnima avanture i otkivanja novih stvari, teško im se zamisliti u vezi s jednom ženom do kraja života, a obuzdati ga može samo partnerica koja će ga stimulisati intelektualno. Inteligencija je za njih najprivlačnija osobina.

Jarac

Jarčevima je teško prihvatiti monogamni način života i smatraju da su otvorene veze puno prirodnije. Oni to i jasno daju do znanja svojim potencijalnim partnericama od kojih takođe ne očekuju da žive u monogamiji, a izdajom smatraju samo emotivni preljub.

Vodolija

I za Vodolije je monogamija nešto posve neprirodno i naporno jer su rođeni avanturisti koji žive za izlaske, zabavu, putovanja i nova poznanstva. Provesti život s jednom osobom za njih je potpuno nezamislivo i puno su im draža kratka i intenzivna poznanstva. Zato muškarci u ovom znaku najčešće ostaju neženje.

Slične objave

Srušio se privatni avion svjetske zvijezde Pink

V.R.

Parfem na suncu ostavlja fleke

V.R.

Da li nam je sve u torbi neophodno, ostavite nešto i kod kuće!

V.R.

Ostavite komentar