Magazin Showbiz

Kaja Gerber za 18. rođendan obukla legendarni sado-mazo autfit svoje mame

Kaji Gerber je nemoguće da 18. rođendan proslavi kao bilo koja djevojka. Od nje se očekuje više još od kada je bila mala jer su je već tada proglasili nasljednicom njene majke Sindi Kraford. I evo, sada je definitvno ispunila očekivanja.

Svoj 18. rođendan Kaja je proslavila u Edition hotelu u Njujorku, a na žurku je došla kao kopija svoje majke Sindi Kraford- u kožnoj suknji, korsetu, kaišem s Meduzom i prepoznatljivim gladijator cipelama Versace. Na žurku je stigla sa svojim prijateljem Tomijem Dorfmanom koji je bio i ostao Kajin saučesnik – obukao je crvenu haljinu i dokoljenice.

Ukoliko vam Kajin stajling djeluje poznato, za to postoji i razlog. Autfit je napravljen kao omaž Versace jesenjoj kolekciji iz 1992. koja je nosila ime “Miss S&M” i inspirisana je fetišima, a predstavili su je tadašnji supermodeli. I iako Sindi Kraford nije izašla na Versace pistu 1992. i sama je nosila “bondage” kombinaciju na dodjelu MTV nagrada te iste godine.

Jedina razlika između Kajinog i Sindinog autfita je što je ćerka nosila mini suknju i korset, a mama pantalone i korset.

Kaja Gerber radi gotovo sve važne revije na svjetskim Nedjeljama mode i važi za jednog od najtraženijih mladih modela.

Da li može da se približi slavi svoje majke, ostaje da vidimo.

Kaja se još prije nekoliko godina nameračila na dva veoma profitabilna polja – glumu i modeling. S obzirom da dizajneri i modne kuće za svoje reklamne potrebe jure što mlađe i što neobičnije mlade dame – Kaja je bila logičan izbor. Krafordova mala uspjela je da dobije ugovore sa ozbiljnim modnim kućama već sa 13 godina.

Kaja je otkrila koji je najbolji savjet koji joj je majka dala – ne radi ništa što ne želiš i prati svoje instinkte. Takođe je rekla da to što je podizala žena koja je bila supermodel ne znači da nije imala normalno djetinjstvo.

– Poštujem to što moja mama stoji nogama čvrsto na zemlji. Svi me pitaju kako je to kada ti je Sindi Kraford majka, ali Sindi Kraford supermodel nije bila moja mama – ona je zaista uspješno odvojila posao od privatnog – rekla je.

Izvor: Noizz.rs

Slične objave

U ovom gradiću u Siciliji kuće prodaju za evro uz jedan uslov!

V.R.

Zašto ne volim autizam svog sina

Igor Mudrinić

“Crna Guja” se vraća na male ekrane i biće smještena u današnje doba

V.R.

Ostavite komentar