Magazin Showbiz

Incident na premijeri filma Dženifer Lopez zbog kog niko nije gledao u njenu haljinu

Stigla je na premijeru svog novog filma “Hustlers” kao diva, ali nije očekivala da Kanađani imaju dobro pamćenje i da su im neki njeni izbori već dugo problematični.

Dženifer Lopez su na Filmskom festivalu u Torontu, gdje je došla na premijeru svog filma, sačekali aktivisti za zaštitu životinja i uz povike i negodovanje je ispratili na crvenom tepihu. Ljudi pamte da je Lopez cijelog života nosila prirodno krzno, a nije htjela da ga se odrekne ni u filmu “Hustlers”.

Aktivisti su vikali: “Prestani da nosiš krzno” i bacali su pamflete na crveni tepih kojim je prolazila, ali ih je asistentkinja glumice najbrže što je mogla skupljala da se na zvaničnim fotografijama s premijere ne bi vidjelo šta se desilo.

https://www.instagram.com/p/B2Kbf5BHAVW/?utm_source=ig_embed

Iako je većina medija prenijela samo priču o tome kako je Dženifer izgledala spektakularno u žutoj haljini Maison de Couture i sa novom frizurom, bilo je i onih koji nisu zanemarili mnogo važniji dio – s razlogom bijesne aktiviste.

Organizacije za zaštitu životinja aktivno iskazuju bunt zbog mučenja kroz koje životinje prolaze zbog prodaje krzna. Brutalne tehnike ubijanja uključuju dranje živih životinja.

Dženifer Lopez krzno nosi od početka karijere. Za sada se o njenom novom filmu ne zna mnogo, ali u tizeru nosi bundu od prirodnog krzna. Film je zasnovan na članku “The hustlers at Scores”, o grupi bivših striptizeta koje su varale klijente sa Vol Strita.

Izvor: Noizz.rs

Slične objave

Pao dogovor između Breda i Anđeline

V.R.

Rekordni dobitak na lotou vrijedan 209 miliona evra

V.R.

Poslije “Černobilja”, ovaj film će razbjesniti Ruse!

V.R.

Ostavite komentar