PlayGameR Tehnologija

Četiri puta veća mapa od one u originalu

Hajp za Dying Light 2 polako raste, a tome najviše doprinose developeri iz studija Techland koji nam u posljednje vrijeme donose sve više i više detalja o novoj igri.

Nakon gotovo pola sata gejmpleja koji nas je upoznao sa atmosferom u Dying Light 2, likovima i novim gejmplej mehanikama koje nas očekuju, developeri su govorili i o mapi kroz koju će se igrači kretati.

Još na samom početku smo videli da je Dying Light 2 mnogo ambiciozniji u odnosu na prvi deo, a sada je to još jednom pokazano, pošto je otkriveno da je mapa u novoj igri čak četiri puta veća od one prethodne, piše Play.

Ovo znači više aktivnosti, više zombija, više mesta za parkur, i generalno više svega. Techland ne želi da sve to bude samo brojka koja će oduševiti igrače, već su doneli dosta više animacija, izmenjeni sistem kvestova koji zavisi direktno od izbora igrača kako bi bili sigurni da igrači neće imati osećaj monotonije.

Ovo je svakako odlična stvar i jedva čekamo narednu godinu da se izgubimo i svetu apokalipse koji nam donosi Dying Light 2.

Slične objave

Kompletne specifikacije Honor 9X telefona

V.R.

Xiaomi Mi Mix 4 će imati 90Hz displej i podršku za 40W punjenje

V.R.

ZTE sprema vlastiti 5G čip do kraja godine

V.R.

Ostavite komentar