Ex Yu

Aleksandra Radović: Prava ljubav, koja traži trud, žrtvu i kompromise, postala je ponajmanje važna

Godinu dana od fenomenalnog koncerta na Paliću, pop diva Aleksandra Radović vraća se na Ljetnju pozornicu 7. septembra, spremna da i ovoga puta publici priredi veče za pamćenje.

Pevačica će uživo izvesti svoje hitove, ali i novu pesmu “Ne volim te” koja je ovog leta osvojila radijski etar i publiku širom regiona!

 Suština moje nove pesme najbolje se ocrtava u stihu “Ja radim na ljubav, to jedino znam, a ti bi samo da ne budeš sam”! U današnjem vremenu ljudi uglavnom nisu spremni da izađu iz svoje zone komfora i bore se za pravu ljubav. Pristaju na odnose u kojima nisu ispunjeni, a najčešće su upravo muškarci ti koji ostaju u takvim vezama, samo zato da ne budu sami. I tako nam je prava ljubav, koja traži iskren trud, pa često i žrtvu i gomilu kompromisa, u današnje vreme postala ponajmanje važna, a ljubavlju sve češće nazivamo neke navike, zajedničke interese i mnoštvo toga što nema nikakve veze s ljubavlju! – rekla je Aleksandra o svojoj novoj pesmi.

Poznata muzičarka ovo leto provodi radno na koncertima širom regiona, među kojima je i onaj na Paliću 7. septembra, a koji će se održati u fantastičnom ambijentu Letnje pozornice. Karte za koncert su već u prodaji, a po komentarima koji se nižu ispod Aleksandrinih objava na Instagramu publika će na koncert stići iz svih krajeva Srbije.

– Posebno se radujem vikendu pred nama, jer se u subotu vraćamo na mesto gde smo prošlog leta imali jedan od najlepših koncerata. Drago mi je i što ću uživo izvesti svoju novu pesmu “Ne volim te”, kao i pesme sa albuma “Carstvo”. Naravno, nećemo izostaviti ni sve one pesme koje publika voli, sada već više od petnaest godina. Spremni smo i jedva čekamo koncert na Paliću – ističe pevačica, koja ujedno najavljuje i izlazak novog albuma početkom sledeće godine.

Slične objave

U Albaniji zabranjeni Cecini spotovi: “Inspirisala je zločine u BiH i na Kosovu”

J K

Pobjednik “Zvezda Granda” na divan način otkrio da čeka drugo dijete

J K

Bojana Barović: Koji miris je najjači opijat na svijetu

V.R.

Ostavite komentar