Magazin Showbiz

Liam Payne potvrdio vezu sa manekenkom, krio je u tajnosti zbog bivše djevojke

Liam Payne konačno je zvanično potvrdio da je zaljubljen.

Popularni pevač viđen je prethodnog vikenda sa novom izabranicom, devetnaestogodišnjom manekenkom Mayom Henry s kojom su ga već povezivali nekoliko meseci ranije.

Uprkos nagađanjima, par se u javnosti nije pojavio nikad – do pre nekoliko dana, kada su slavili Liamov rođendan. Ipak, kako britanski mediji javljaju, on je Mayu rešio da čuva u tajnosti zbog Cheryl Cole. Njih dvoje i dalje su u bliskim odnosima, što je i logično jer imaju dvogodišnjeg sina Beara. Zbog toga je čekao da veza sa Mayom bude dovoljno ozbiljna da bi mogao da je predstavi svima.

„On je i dalje veoma blizak s Cheryl pa je zbog poštovanja prema njoj odlučio da u javnost izađe sa devojkom za koju zna da je ona prava,“ rekao je izvor dnevnog lista Daily Mail.

Inače, Liam i Maya navodno se znaju godinama, jer su se prvi put upoznali tokom meet & greeta na koncertu benda One Direction.

Mlada devojka navodno je i naslednica multimilijarderskog bogatstva, jer je njen otac vlasnik jedne od najvećih advokatskih kancelarija u Teksasu.

Slične objave

Tražio je od “najgorih ljudi na netu” razlog da se ubije. Rezultat nas je razbucao

Igor Mudrinić

Lejdi Gaga i Bredli Kuper čekaju bebu?

V.R.

Kraljica Elizabeta će zbog ovog skandala izbaciti princa iz kraljevske porodice!

V.R.

Ostavite komentar