Ljubav i seks Magazin

Osobe rođene u ovim znakovima zodijaka u svemu se oslanjaju na druge

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem naučniku.

OVIM horoskopskim znakovima izlaz iz svake situacije i rješenje svakog problema leži u drugoj osobi. 

Neki od njih jednostavno nisu voljni učiti i istraživati rješenje problema, dok drugi nemaju dovoljno samopouzdanja i uvijek smatraju kako će neko drugi sve napraviti bolje. 

Osobe rođene u ovim znakovima u svemu se oslanjaju na druge. 

Djevica

Djevice se najviše oslanjaju na druge od svih. Iako su vrlo kritične, one poprilično vjeruju drugim ljudima i zbog nedovoljno vjere u same sebe svaki svoj posao povjeravaju u “sigurne ruke”. 

Lav

Iako oni sebe smatraju najsamostalnijima, najsamouvjerenijima i sve naj naj, neće priznati da u većini slučajeva trebaju pomoć. 

Lavovi se osjećaju vrlo dominantno većinu svog života i neke zadatke koje oni smatraju gubljenjem vremena povjeravaju drugima, a taj broj zadataka ponekad zna poprilično narasti.

Rak

Rakovi jednostavno vole ljude i vole kada su sastavnica svakog dijela njihovog života. Njima je u naravi da traže pomoć čak i kada je ne trebaju samo kako bi nekoga potaknuli da se osjeća potrebnim i korisnim. Oni ne smatraju da time iskorištavaju druge, već da jednostavno surađuju. 

Bik

Uprkos tome što oni sebe smatraju izuzetno nezavisnima, Bikovi su jako zavisne osobe, posebno kada su u pitanju njihovi partneri. Pitaće ih za mišljenje doslovno o svemu, a ponekad će toliko pretjerati da ćete pomisliti da su nesposobni, što zaista nije slučaj.

Slične objave

Pokušaj Breda Pita da se izvini Dženifer Aniston je skup ali jadan

Igor Mudrinić

Policajac heroj: Spasio život bebi staroj 12 dana

V.R.

Šef joj dao zadatak, odgovorila sa “OK” i – dobila otkaz

V.R.

Ostavite komentar