Ex Yu

Neda se još uvijek ne da: Imam 70 godina, a i dalje sam lavica

Pjevačica se ne boji starenja, a svoj mladolik izgled zahvaljuje napornim treninzima. Za sebe kaže da je 100 posto prirodna.

Simpatično mi je što su me prozvali najseksi bakom Balkana, to doživljavam kao kompliment, otkrila nam je Neda Ukraden, koja je nedavno napunila 69 godina. Pjevačica trenutno ljetuje u Boki Kotorskoj, gdje ima vikendicu, pa je tamo tradicionalno proslavila rođendan s porodicom. 

– Bilo je veliko veselje koje se odužilo do zore. Dan poslije rođendana otišla sam u Rumuniju, jer sam imala koncert, no onda su domaćini saznali da mi je bio rođendan, pa sam ga i tamo proslavila. Kad me pitaju bojim li toga što sam sve starija, ja im samo odgovorim da je velika privilegija i sreća doživjeti tako lijepe godine – priča simpatična Neda.

Za sebe kaže da je totalno prirodna žena bez silikona i bilo kakvih estetskih zahvata. Ističe kako se uvijek trudi biti što vitkija i elastičnija, prvenstveno zbog zdravlja. Posao koji radi, kaže, zna biti vrlo naporan jer traje do dugo u noć, a nerijetko nosi i štikle na koncertima, što nije lako izdržati. Ipak, svoj mladolik izgled pjevačica zahvaljuje genetici i treninzima. 

– Evo i danas sam ustala ranije kako bih vježbala. Neman vremena za teretane i fitness centre, ipak zbog posla stalno mijenjam gradove i države, tako da lijepo prostrem ručnik i treniram – rekla je te dodala kako puno pliva, a voli zaigrati i tenis.
Neda ovo ljeto kombinira rad i odmor, a najviše se voli “brčkati” na Jadranu pa su joj omiljene destinacije Hvar, Brač, Korčula, Opatija, Dubrovnik… 

– Najljepše more na svijetu je Jadransko more. To vam kažem kao neko ko je obišao svijet i naplaćao se skupih hotela. Bila sam u svim svjetskim jet-set destinacijama, od Maldiva do Rodosa, i svaki put sam se pokajala. Ma nema do našeg mora, hrane, ljudi, vode i vina – iskrena je Neda. 

Osim “brčkanja” na Jadranu, Neda nerijetko voli i pozirati, čime se redovno “hvali” na društvenim mrežama. Tako je nedavno objavila fotografiju u ružičastom jednodijelnom kupaćem, što je obradovalo fanove na Instagramu.

“Mnoge cure bi se mogle postidjeti pored vas”, “Savršena si žena”, “Za neke su godine samo broj”…, samo su neki od komentara oduševljenih fanova. Inače, Neda je ponosna baka troje unučića, blizanki Nede i Aleksandre (7) te malenog Dušana (5). Pjevačica s njima provodi svaki slobodni trenutak.

24sata

Slične objave

Sinovi Dejana Stankovića dirljivim fotografijama pružili podršku kumu Siniši Mihajloviću!

J K

Marinko Rokvić kao Švarceneger

V.R.

Gdje je danas i čim se bavi ,,Madam Piano”?

J K

Ostavite komentar