Magazin Showbiz

Kim Kardašijan izašla bez trunke šminke u trenerci i svi su u šoku

Kao što su univerzalne konstante u fizici i njihova eventualna nepromjenljivost u toku svemirskog vremena od bitnog značaja za naše razumijevanje svijeta oko nas, kako se navodi na sajtu Svijet fizike, tako je i Kim Kardašijan sa full šminkom i u “svečarskim” haljinama značajna za naše poimanje holivudskog rijaliti krema.

Okej, nije, ali je ta slika postala konstanta koja je do nedavno bila nepromjenljiva – sve do momenta kada je odlučila da sa Kanjeom izađe na večeru u najopuštenijem izdanju.

Siva Providence College trenerka, Yeezy patike i nula pudera. Smorena faca. Toliko da se i internet zabrinuo. A čekajte, ona nema pravo na bad hair (and mood) days? Izvinite molim vas, ali ima. Apsolutno.

Kanje

Da ode na večeru sa mužem i da uzme odmor od izgleda voštane figure. Kao i Kanje koji je nosio plave pantalone, bijeli duks, bijele patike i sunčane naočare, uz sve to povređen, sa bandažerom na lijevoj ruci.

Iako je Kanjeu dijagnostikovan bipolarni poremećaj, trzavice u braku nisu dovele do razvoda. Novopečeni roditelji su trenutno fokusirani na tromjesečnu bebu Psalm, kao i posao – Kanje na nedjeljne mise sa muzičkim performansom, a Kim na novu kolekciju u okviru svoje KKW beauty linije šminke.

Izvor: Noizz.rs

Slične objave

Pakao u raju Dženifer Lopez

Igor Mudrinić

R. Kelly tvrdi da nije seksualno zlostavljao djevojke, izjasnio se kao nevin po tačkama optužnice

V.R.

I bugarske pjevačice bi plakale kad bi vidjele haljinu Mile Jovovič

Igor Mudrinić

Ostavite komentar