Magazin Zanimljivo

Avion se srušio u okean, putnici sve snimali i ,,pucali” selfije (VIDEO)

INTERNET su preplavile snimke iz Tihog oKeana na kojem pilot David Lesh i njegovi putnici govore da im se upravo srušio avion.

Avionu je otkazao motor te je Lesh sletio na površinu mora, a potom su on i putnici stali na krilo aviona i počeli snimati ono što se događa. 

“Udarac je bio slab, uopšte nije bilo problema i odmah smo otvorili vrata i izašli na krilo. Napravili smo brzi popis onoga što se nalazi u avionu. Zgrabio sam svoj mobilni i ključeve automobila. Znao sam da imamo oko 20 ili 30 sekundi prije nego što avion potone”, kaže Lesh. U moru su bili 40 minuta prije nego što je stigla pomoć. 

Na snimkama koje je Lesh objavio na društvenim mrežama vide se on i putnica kako se smiju te govore kako su preživjeli nesreću i sada čekaju pomoć. 

“Brzo je postalo hladno u okeanu. Nakon otprilike 20 minuta, počeo sam se smrzavati. Posvuda je bilo meduza. Oko nas je bilo i kitova. Čekali smo dok smo mogli na krilu. Avion je potonuo, ušli smo u vodu. Meduze su nas dirale cijelo vrijeme”, rekao je Lesh.

Slične objave

Robi Vilijams: “Zbog droge sam htio da se ubijem”

V.R.

Srednjovjekovna naučna fantastika: Jagnje je povrće i raste na drveću

Igor Mudrinić

Zašto se ložimo na kuguarke?

Igor Mudrinić

Ostavite komentar